Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting

VERHUUR YURTS VOOR VAKANTIE OF RETRAITE

Overnachten in één van onze yurts, op het terrein van Hof van Moeder Aarde, wie wil dat nou niet? Binnen en toch buiten. Terwijl je gezellig binnen zit, hoor je buiten de vogels fluiten en bijtjes zoemen, blaadjes op het dak vallen in de herfst, de wind door de bomen ruisen en natuurlijk de regen op het dak druppelen. Om helemaal in de sfeer te blijven, kook je je potje op de houtkachel in het midden van de yurt.

Onze yurts zijn sfeervol ingericht met een tintje Mongolië, voor 2 tot 4 personen, afhankelijk van de grootte van de yurt. Meubels, servies en bestek, potten en pannen, alles is aanwezig. Je hoeft alleen maar beddengoed (hoeslaken, dekbedhoes en kussensloop – onze bedden hebben 1-persoons matrassen) mee te nemen. En als je het jezelf nog makkelijker wil maken, kun je bij ons ook het beddengoed (van biologisch katoen!) huren voor 10 euro pp.

Ook, of eigenlijk juist!, in de wintermaanden is een yurt heel fijn om in te verblijven. De bescherming van het schapenvilt en de warmte van de kachel geven een aangename sfeer. De yurt: ‘s winters lekker warm, ‘s zomers lekker koel, altijd lekker rond!

Via de website van Hof van Moeder Aarde ( https://www.hofvanmoederaarde.nl/yurts-in-de-achterhoek/  ) kun je alle informatie vinden over het huren van een yurt en ook direct boeken. 

Voor de huur van een yurt voor langere tijd, bijvoorbeeld om eens uit te proberen hoe het is om in een yurt te wonen of tijdens de bouw/verbouw van uw huis, bent u ook aan het juiste adres bij ons. Stuur een email naar harm@hofvanmoederaarde.nl voor meer informatie.


Voor de korte termijn verhuur van Yurts, dus festivals, evenementen enz, neem contact op met Michiel Slee van Nooitmeerhaast.