Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting

VERKOOP YURTS VAN NOOITMEERHAAST

Enthousiast geworden door de verhalen over het wonen en werken in een Yurt? Neem contact op met Maarten Stam (zijn contactgegevens staan op www.nooitmeerhaast.nl), hij helpt je graag verder als je een Yurt wil kopen! Zijn ervaring met bouwen en onderhoud van de Yurt en er in wonen, zet hij in om je te ondersteunen bij het maken van de juiste keus welke Yurt voor jou en jouw situatie het meest geschikt is.

Waarom zou je een Yurt kopen?
Een Yurt is een relatief goedkope manier om een ruimte te creëren waarin je kunt wonen en/of werken. Mogelijkheden voor gebruik zijn o.a.:
- om in te wonen
- workshopruimte
- ontvangstruimte/receptie (bijvoorbeeld op een camping)
- verhuren als kampeerruimte/bed&breakfast
- atelier/praktijkruimte
- werkruimte/kantoor

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van een Yurt, is het belangrijk om regelmatig (enkele keren per week) de kachel in de Yurt een aantal uren goed te stoken en te ventileren. Daarnaast vindt de Yurt het fijn om (minimaal) één keer per jaar te worden afgebroken voor onderhoud; alles even goed luchten en/of schoonmaken en waar nodig reparaties uitvoeren. Op die manier kun je jarenlang en optimaal genieten van de kwaliteiten van een Yurt!

Waarom een Yurt van Nooitmeerhaast?
Na ca. 10 jaar ervaring met het bouwen van yurts in Nederland en vervolgens 10 jaar in Mongolië, worden nu weer op kleine schaal yurts in Nederland gebouwd. Bij de materiaalkeuze speelt duurzaamheid een belangrijke rol; we kiezen zoveel mogelijk voor duurzame materialen (hout, wol, katoen, lijnolie) en ook de lange levensduur van onze Yurts draagt bij aan de duurzaamheid. Als bouwers van Yurts houden we ons ook bezig met productontwikkeling: zowel op het vlak van optimalisatie van de kwaliteit als het ontwikkelen van nieuwe ‘handigheidjes' bij het gebruik van de Yurt. Daarbij speelt onze praktijkervaring met het bewonen en verhuren van Yurts in Nederland een grote rol.

BELANGRIJK: de materialen die wij gebruiken zijn geselecteerd op een zo lang mogelijke levensduur, de daadwerkelijke levensduur van de Yurt-onderdelen hangt af van wáár de Yurt wordt opgezet en hoe de gebruiker voor de Yurt zorgt! Wij verschaffen uitgebreide informatie over gebruik, beheer en onderhoud, de gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Er is nu een zeer complete en voor iedere Yurt-bezitter onmisbare gebruikershandleiding beschikbaar, gemaakt door Marieke. Deze is te koop voor € 39,75 excl. verzendkosten - stuur een email naar harm@hofvanmoederaarde.nl en hij vertelt je wat je moet doen om zo'n unieke handleiding in bezit te krijgen