Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting

NIEUWSBERICHTEN

Datum Onderwerp
     
01-09-2022 Harm start met het geven van workshops Movement Medicine - dus: kom in beweging, Move your Ass!  
 

Kom in beweging - Move your Ass ;-) !

Beweeg! Leef! Geniet! Beweging is voor mij onlosmakelijk verbonden met leven en genieten. Als ik mijn lichaam in beweging breng gaat het leven stromen. Ik ben me dan meer bewust van mijn lichaam, hoe ik me voel en wat ik nodig heb. Het helpt mij om allerlei aspecten van mezelf die zich kort of lang geleden in mij hebben vastgezet, op alle niveaus, te ontdekken en los te maken. Soms gaat dat bijna vanzelf, soms zijn daar meerdere stappen voor nodig.

Daarom: Move your Ass! Kom in beweging en blijf in beweging! Beweging is een krachtig medicijn. Ik kan er heel lang over praten, maar de beste manier is om het te ervaren. De afgelopen jaren waren voor mij een intense tijd: mijn partner Marieke werd ziek en is vorig jaar overleden. Door elke keer weer via de dans mijn lijf in beweging te brengen, kon ik beter omgaan met de emoties en alles wat er in mij leefde en hoefde het zich niet vast te zetten, te blokkeren. Duidelijker kon het niet worden voor mij. Omdat ik in beweging bleef, bleef het leven stromen en voelde ik dat de tijd rijp was om dit met andere mensen te delen. 

Ruim 10 jaar geleden ben ik gestart met Movement Medicine bij de oprichters Susannah & Ya'Acov Darling Khan, nadat ik sinds 2000 veel gedanst had bij diverse 5-Ritme docenten. April 2022 heb ik de Professional Training afgerond en sindsdien mag ik mij Apprentice Teacher Movement Medicine noemen, zeg maar: Docent in Opleiding. Op de website van de School of Movement Medicine kun je veel lezen over Movement Medicine, dat kan ik niet beter vertellen: www.schoolofmovementmedicine.com. Hun slogan: Dare to Dream, Dare to Dance - Durf te Dromen, Durf te Dansen!

Voor mij is Movement Medicine een manier om je te ondersteunen om elke keer weer nieuwe stappen te zetten in wat je in dit leven op Moeder Aarde komt doen. Door te bewegen kan loskomen wat vastzit en dat geeft je de mogelijkheid om jouw droom, jouw unieke pad, steeds duidelijker zichtbaar te krijgen en werkelijkheid te laten worden, ongeacht waar je bent op die reis. Ik vind het een voorrecht om een deel van jouw reis te mogen zien en begeleiden!

Ik nodig je uit om in de veilige ruimte die ik creëer, mee te komen bewegen, de rijkdom van je leven te ervaren en (nieuwe) stappen te zetten op je pad! Je bent welkom precies zoals je bent. Ik zorg voor begeleiding en muziek om de beweging te ondersteunen. Ik deel mijn liefde voor muziek, dans en het leven graag met iedereen die net als ik wil ervaren dat beweging veel heling en groei in je leven brengt.

Met ingang van donderdag 15 september 2022 geef ik elke maand een workshop op Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1 in Neede (zie Agenda).
Vanaf 19.15 uur is de deur open, we beginnen om 19.30 uur en om 22.00 uur is het afgelopen. Elke workshop zal in het teken staan van een thema, voor de inhoud zal ik me mede afstemmen op de groep die zich heeft aangemeld. De workshops vormen samen een geheel maar zijn ook los te volgen.

Je dient je van tevoren aan te melden via harm@hofvanmoederaarde.nl ; je krijgt dan een bevestiging van aanmelding en je ontvangt de benodigde gegevens om de workshopbijdrage voor aanvang van de workshop over te maken op mijn bankrekening. En natuurlijk is er, zij het in beperkte mate, ruimte om last-minute te beslissen dat je komt en ter plekke te betalen - dat heeft te maken met het maximum aantal deelnemers; stuur me dan sowieso wel van tevoren nog een bericht dat je komt!

De kosten zijn €20,- euro per avond; als je minder te besteden hebt betaal je €15,-, heb je meer te besteden dan betaal je €25,- (of meer, geen maximum smiley). Voor €75,- koop je een 5-strippenkaart - als je dat wil, geef dat dan aan bij je aanmelding.

Graag tot ziens op de dansvloer!
Harm

harm@hofvanmoederaarde.nl – www.JuniperEnDeSchildpad.nl